IMG_1702.jpg

Contact met Nory

Neem gerust contact met mij op wanneer je vragen hebt of wanneer je graag een afspraak wil plannen!

Ik ben bereikbaar op mijn werkdagen; dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Buiten deze tijden mag je natuurlijk altijd een WhatsApp bericht sturen of een e-mail, dan beantwoord ik deze de eerst volgende werkdag.

Ik ben zowel telefonisch als via WhatsApp te bereiken op 06 13182703 of per e-mail via info@norybussink.nl.

Let op! Voor de meeste dieren is het niet handig om een enting te combineren met een behandeling. Ik raad dan ook aan om rond een behandeling in elk geval 14 dagen niet te enten. Heb je twijfels? Neem dan gerust even contact op om jouw specifieke situatie te bespreken!

Samenwerking dierenartspraktijk Karin de Haas

Op donderdag en vrijdag werk ik vanuit dierenartspraktijk Karin de Haas. Het is hierbij mogelijk om op de vrijdagen een combinatieafspraak in te plannen waarbij de dierenarts en ik tegelijkertijd aanwezig zijn voor samenwerking.

Pinksterbloemstraat 7
7037 DR Beek
Gem Montferland

Spoedconsult

In geval van spoed en bij mogelijkheid reken ik een starttarief van €25. Hier komen de eventuele reiskosten en behandelkosten nog overheen. In geval van spoed kan mij het beste bellen op 06 13182703.

Werkgebied

Mijn werkgebied beslaat ongeveer 50km rond mijn woonplaats Harreveld (postcode 7135JW). Langere afstanden zijn in overleg mogelijk vanaf drie paarden. Neem gerust contact op via bovenstaande contactgegevens voor de mogelijkheden.

Meer informatie

KvK: 63660830

Over Nory
Tarieven
Referenties
Algemene voorwaarden