Coaching

IMG_1747.jpg
  • Heb je fysieke of mentale klachten?
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Vind je het moeilijk om keuzes te maken?
  • Of heb je klachten waar je de vinger niet op kan leggen?

Ga in verbinding met jezelf

Door in verbinding te gaan met jezelf, nodig ik je uit om naar de situatie te gaan kijken. Dit kan met (eigen) dier(en) of met dieren die bij mij wonen. Door dit samen met dieren te doen wordt je gesteund in jouw proces.

Dieren kunnen ons helpen met inzicht krijgen in vraagstukken en keuzes. Dieren zijn in staat boodschappen over te brengen en je inzichten te laten zien en voelen.  

Coachingsessies

Tijdens een coachingsessie leggen we verbinding met de dieren. Dit kan helpen om bijvoorbeeld helderheid te krijgen in keuzes waar je mee worstelt of het zetten van de juiste vervolgstappen, zodat je het kan integreren in je dagelijks leven. En waar nodig kan ik tijdens een coachingsessie etherische olie inzetten als een extra ondersteuning in de juiste richting

Ook is dit mogelijk om op afstand via skype of telefoon te doen.

De sessies duren anderhalf uur.

Meer informatie over coaching?

Ben je geïnteresseerd en benieuwd of ik wat voor jullie kan betekenen. Neem dan gerust contact op of bekijk mijn tarieven.

 
IMG_1693.jpg

Verbeter je gezondheid 

Door te gronden komt er meer ontspanning, hierdoor wordt je sterker en krijg je meer energie. Je wordt je bewust van je levensstijl en dit komt jouw gezondheid en welzijn ten goede.