Craniosacraal therapie
voor honden

Heeft je hond rugproblemen? Loop je tegen bepaalde gedragsproblemen aan? Komt je hond niet meer helemaal lekker mee in de sport? Of zijn er problemen waar je net niet helemaal de vinger op kan leggen? Een behandeling kan helpen om ervoor te zorgen dat je hond zich weer optimaal kan voelen.

> Meer over cranio sacraal therapie

Een behandeling van je hond

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we samen de problemen waar je tegenaan loopt en wat de geschiedenis van je hond is. Het is voor mij belangrijk om te weten wat de klachten precies zijn en hoe lang deze al spelen.

Tijdens de behandeling hef ik blokkades op en stimuleer ik het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Afhankelijk van de situatie en de achterliggende problemen gebruik ik naast cranio sacraal therapie hiervoor ook Reiki en pas ik soms ter extra ondersteuning etherische olie toe. 

Thuis in de vertrouwde omgeving

Voor een behandeling kom ik bij je thuis langs zodat je hond in een veilige en voor hem bekende omgeving is. Een behandeling duurt normaal gesproken ongeveer een uur. Voor de eerste kennismaking kan dit soms wat uitlopen. 

Na de behandeling

Na de behandeling is het verstandig een aantal dagen rustig aan te doen met je hond. Het effect van de behandeling werkt namelijk nog een tijdje door in het lichaam. Na de behandeling zal ik je advies geven over wat wel of niet mogelijk is. Ga in elk geval uit van minimaal drie dagen niet sporten/geen intensieve beweging.

Aantal benodigde behandelingen

Meestal zie je na een eerste behandeling al duidelijk verbetering. Hoeveel vervolgbehandelingen je hond eventueel nodig heeft is echter afhankelijk van de problemen en hoe snel het lichaam de behandeling oppakt. Gemiddeld zijn er ongeveer drie tot vijf behandelingen nodig.

Kosten van een behandeling

Bekijk mijn tarieven voor de actuele prijzen van een behandeling van je hond.IMG_1108.jpg
IMG_1827.jpg