Tarieven

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.
De bedragen zijn exclusief voorrijkosten en toepassing van eventuele etherische olie(n).

Let op! Voor de meeste dieren is het niet handig om een enting te combineren met een behandeling. Ik raad dan ook aan om rond een behandeling in elk geval 14 dagen niet te enten. Heb je twijfels? Neem dan gerust even contact op om jouw specifieke situatie te bespreken!


Spoedconsult

In geval van spoed en bij mogelijkheid reken ik een starttarief van €25. Hier komen de eventuele reiskosten en behandelkosten nog overheen. In geval van spoed kan mij het beste bellen op 0613182703.


Behandeling op afstand

Een behandeling op afstand gaat via een telefonisch consult. Dit kan zowel voor een paard, hond of kat. 
De kosten hiervoor bedragen €85 per uur.

Coaching

Coaching met een paard of hond €85 per uur.

Behandeling paard

Per behandeling wordt een consult berekend van €85 per uur.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik een check-up kom doen om even te kijken wat de stand van zaken is. Dit kost €45. Mocht hier een behandeling uit voortkomen betaal je gewoon het tarief voor een normaal consult.

Behandeling hond

Per behandeling wordt een consult berekend van €65 per uur.


Reiskosten en werkgebied

Reisafstand wordt berekend vanaf Manschotterweg 13 Harreveld (postcode 7135JW). Reiskosten worden berekend volgens de routeplanner van Google Maps. Mijn werkgebied beslaat ongeveer 50km rond mijn woonplaats Harreveld. Langere afstanden zijn in overleg mogelijk vanaf drie paarden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

De reiskosten zijn per locatie, dus bij meerdere dieren op één locatie worden deze kosten gedeeld. De eerste 10 kilometer reken ik geen reiskostenvergoeding.

10km - 15km - €5
15km - 20km - €10
20km - 35km - €20
35km - 50 km - €30